Selecteer een pagina

PRIJSLIJST

Dames behandelingen:

Wassen – €3,50
Bij elke wasbeurt krijgt u een shampoo toegepast die geheel op uw haar en hoofdhuid is afgestemd met een ontspannende wasmassage.

Knippen & handrogen – €18,00
Knippen & modeldrogen – €28,00
Knippen & fohnen – €36,00

Styling:

Modeldrogen – €10,00
Fohnen – €18,00
Wekelijks fohnen – €15,30
Bij het inplannen van uw fohn afspraak voor de volgende week krijg je 15% korting.
Opsteken & vlechten – €21,50

Mannen behandelingen

Knippen & modelleren €18,00
Alles tondeuse – €15,00
Contouren €10,00
Baard touche up – €10,00
Het tremmen en strakzetten van de contouren.
Baard scheren – €18,00
Naast de beleving zal de behandeling met de afwissing van wame en koude doek een heerlijk zacht en verzorgd gevoel geven aan de huid.

Knippen kind

T/M de leeftijd 8 jr – €14,00

Kleurbehandelingen

Uitgroei kleuren – €39,50
Kamstrepen scalp (door de verf) – €12,50
Kamstrepen gehele haar (door de verf) – €19,60
Kamstrepen het gehele haar – €39,50

Speciale kleuren kort/half lang haar:
Gehele haar kleuren – v.a. €44,25
Ontkleuren – v.a. €89,00
Balayage – v.a. €94,00
High/Low/Babylights gehele haar – v.a. €132,00
High/Low/Babylights gehele haar met basis kleur – v.a. €159,00

Speciale kleuren half lang/lang haar:
Gehele haar kleuren – v.a. €49,25
Ontkleuren – v.a. €111,50
Balayage – v.a. €118,60
High/Low/Babylights gehele haar – v.a. €148,50
High/Low/Babylights gehele haar met basis kleur – v.a. €164,00

Permanenten

Permanenten kort haar – €51,30
Permanenten lang haar – €56,70

Bridal

Proefkapsel – v.a. €64,50
Bruidskapsel – v.a. €64,50
Visagie – v.a. €32,25
Toeslag aan huis – €10,00
Binnen een straal van 10 km
Toeslag aan huis per km – €0,19

EXTENSIONS

BALMAIN HAIR

Balmain Hair is qua structuur fijn tot gemiddeld en verkrijgbaar in verschillende lengtes. Het haar is zeer steil, voelt zacht en is glanzend. Dit heeft mede te danken aan de zeer delicate behandeling van het haar. Balmain extensions zijn hun investering volledig waard als je een natuurlijke uitstraling wilt hebben. Balmain is eenvoudig te onderhouden en heeft een goede houdbaarheid en glans. Na max vier maanden dienen de Balmain-extensions weer op een professionele manier verwijderd te worden.

Systeme volume

Om langdurig volume te creëren, werken we met Système Volume van Balmain. Deze methode vervult alle wensen op het gebied van mooi volumineus haar: vol, lang haar met volume tot in de punten, een betere houdbaarheid van de coupe en de mogelijkheid tot kleuraccenten met volume.

Système Volume heeft een aparte lijn voor fijn en dun haar. Deze producten zijn lichter van structuur en zorgen voor veel draagcomfort. Dit is de beste oplossing voor volume in dit haartype, waardoor ook vrouwen met fijn haar kunnen ervaren dat prachtig lang haar met volume mogelijk is.

Système Volume voor normaal haar heeft een normale structuur met natuurlijke kleuren zodat geen verschil te zien is tussen het eigen haar en de volumeaanvulling. Hierdoor kan mooi, vol haar gecreëerd worden in iedere gewenste haarstijl.

Double hair wefts

​Kun je het nieuwste backstage-geheim van de shows bewaren? Ontdek de Balmain Hair Clip-In Weft Set, nu ook met een uniek ombré kleureffect. De ultieme set Clip-In Wefts zijn zeer geschikt om een schitterende nieuwe haarstijl te creëren.
Balmain DoubleHair is een snelle en gemakkelijke haarverlenging. Gemaakt van 100% echt haar waarmee je in 45 minuten een complete haarverlenging of volumebehandeling kunt uitvoeren. De Balmain DoubleHair extensions zijn leverbaar in alle kleuren waardoor de juiste kleur altijd voorhanden is. Balmain DoubleHair is te bevestigen door middel van bijgeleverde microringen. Deze extensions kun je ook gebruiken als als hairweave of Clip-In, aangezien aan elke baan clips bevestigd zijn.
Balmain DoubleHair Length & Volume kunnen meerdere keren opnieuw gebruikt worden. Tevens krijg je bij gebruik van onze verzorgingsproducten, zes maanden garantie

SPECIFICATIES

SYSTEME VOLUME
3 maanden levensduur

Verkrijgbaar in

  • 3 LENGTES: 25, 40 en 60 cm.
  • BALAYAGE EN OMBRE EFFECTEN
  • 100% ECHT HAAR

v.a. €507,20

KOSTEN VOOR EEN HAARVERLENGING

DOUBLE HAIR WEFTS
12 maanden levensduur
6 WEKEN HOUDBAARHEID

Verkrijgbaar in

  • 2 LENGTES: 40 en 55 cm.
  • BALAYAGE EN OMBRE EFFECTEN
  • 100% ECHT HAAR

v.a. €605,95

KOSTEN VOOR EEN HAARVERLENGING

INDIAN GOLD HAIR

​De haren van Indian Gold zijn vervaardigd van de hoogste kwaliteit 100% menselijk haar afkomstig uit India. De haren worden speciaal door de fabriek geselecteerd en alleen de hoogste kwaliteit haren, triple-A, zal in aanmerking komen voor de vervaardiging van onze hairextensions.

DE KLEURING

​De haren worden op natuurlijke wijze ontkleurd, door een eigen gepatenteerd systeem, waarbij geen schadelijke en/of chemische stoffen worden gebruikt. Voor de blonde haren geldt dat deze, in een proces van 3 weken, op zeer zorgvuldige en milde wijze worden ontdaan van hun natuurlijke donkere kleur. Hierdoor behouden ook de blonde kleuren hun kracht en vitaliteit zonder dat de buitenste schubbenlaag en de cortex van het haar zullen beschadigen. U kunt dit terug zien aan de mooie volle blonde kleuren die niet grijs of grauw uit zullen slaan.

DE OMVORMING

​Ook het omvormen van het haar gebeurt op zeer meer milde wijze, zonder enige toevoeging van schadelijke en/of chemische stoffen. Het Indiase haar heeft van nature een mooie volle slag in de punten. Om het haar meer te krullen, of juist gladder te maken, gebruiken ze een eigen hete stoom methode. Deze methode zorgt ervoor dat de haren veilig zonder permanentvloeistof in een andere textuur worden gebracht zonder de schubbenlaag en de cortex te beschadigen.

REMY GESORTEERD

De haren van Indian Gold zijn Remy gesorteerd. Dit houdt in dat de haarschubben allen dezelfde kant op wijzen waardoor deze niet in elkaar kunnen gaan klitten. Zoals eerder vermeld selecteert de fabriek de haren zelf. Er wordt voor de verwerking dan ook uitsluitend rauw haar ingekocht dat nog origineel gebundeld is als reeds afgeknipte paardenstaart. Zo weet de fabriek zeker dat het haren nog Remy gesorteerd is en niet zijn gemengd zijn met andere losse haren waarvan de schubbenlaag misschien de verkeerde kant op ligt.

SPECIFICATIES

KERATINE BONDING
3 TOT 5 maanden levensduur

Verkrijgbaar in

  • 5 LENGTES: 25, 50, 75, 100 en 125 cm.
  • 100% ECHT HAAR

v.a. €258,15

KOSTEN VOOR EEN HAARVERLENGING

GREAT HAIR 

Great Hair Extensions biedt een haarverlenging van topkwaliteit tegen een zeer betaalbare prijs. Door de handmatige verwerking en controle van het Indiase haar, krijgt elke extension maximale aandacht.
De extensions zijn vol tot in de punt, vallen soepel, zijn goed te stylen en hebben prachtige, glanzende natuurkleuren.
Topkwaliteit voor een scherpe prijs
Prachtige natuurkleuren
5 verschillende lengtes
6 maanden garantie

De haren van Great Hair Extensions zijn afkomstig uit India en in Italië vervaardigd uit de hoogste kwaliteit 100% menselijk haar.

Great Hair is Remy gesorteerd, wat zegt dat alle haarschubben in dezelfde richting lopen. Hierdoor zal de Great Hair Extension niet knopen en zullen de haren zacht en glad aanvoelen. De extensions zijn Double Drawn wat betekent dat de haren van aanzet tot punt vol zijn. De keratine bonding is getest als één van de sterkste bondingen.
Great Hair Extensions natural straight kunnen een lichte tot sterke natuurslag vertonen na het wassen van het haar. Dit is een normale eigenschap van het haar. Om deze reden wordt het haar met de structuur natural straight verkocht en niet als steil.

SPECIFICATIES

keratine bonding
3 tot 4 maanden levensduur

Verkrijgbaar in

  • 5 LENGTES: 25, 50, 75, 100 en 125 cm.
  • 100% ECHT HAAR

v.a. €195,90

KOSTEN VOOR EEN HAARVERLENGING