Pick your chair

The Hamilton Lab is altijd opzoek naar nieuw talent om het team te versterken. Wanneer je net start in de haarindustrie of al enige ervaring hebt als haarartiest. Ben je gepassioneerd voor haar, stuur dan je CV & motivatie.

Persoonlijke aandacht staat bij THE HAMILTON LAB voorop. We streven naar het beste resultaat dat we de klant kunnen bieden en houden van een uitdaging. Met een diversiteit van klanten bied THE HAMILTON LAB een allround service aan. Werk jij graag met deze waarde en wil jij de beste versie van jezelf als haarstylist ontdekken, meld je aan voor de eventueel openstaande vacature.

Contact

THE HAMILTON LAB
Goirkestraat 53A, Tilburg

MEMBER@THEHAMILTONLAB.NL

STOELHUUR:

STOELHUUR PART/FULL TIME

VEEL VRIJHEID
WEINIG RISICO

SKILLS:

ZELFSTANDIG WERKEN
OP DE HOOGTE VAN DE NIEUWSTE TECHNIEKEN
REPRESENTATIEF
GROOT VERANTWOORDELIJKHEIDS GEVOEL
GOEDE BEHEERSING VAN DE NEDERLANDSE EN ENGELSE TAAL

Bij het huren van een stoel bied je jouw klanten een mooie plek om behandeld te worden en om je eigen klanten bestand verder te laten groeien.

Heb je al een aantal jaar werkervaring en ben je klaar voor de volgende stap. Een eigen salon openen komt veel bij kijken en maakt de volgende stap vaak heel spannend. Misschien zijn wij dan wel een match. In de salon komen we over als een team maar als je bij ons werkt ben je niet in loondienst. Je huurt als waren een werkplek en vormt samen met de gelijkgestemde haarstylisten een coöperatie. We helpen je op technisch tot marketing gebied en alles waar jij je op richt wat je belangrijk vind.

Ben je allround-kapper, barbier of juist gespecialiseerd (denk hierbij aan: Vlechten, extensions, etc.)
Gepassioneerd voor haar, voldoe je aan de criteria en ben je opzoek naar een stoel om te huren stuur je CV en MOTIVATIE.

INTERN:

THE HAMILTON LAB IS MOMENEEL
NIET OPZOEK NAAR NIEUWE STAGAIRES

BOL STUDENT
BBL STUDENT

SKILLS:

ZELFSTANDIG WERKEN
BEREID OM EXTRA TE TRAINEN
REPRESENTATIEF
GROOT VERANTWOORDELIJKHEIDS GEVOEL
GOEDE BEHEERSING VAN DE NEDERLANDSE EN ENGELSE TAAL

Als salon assistent sta je altijd aan iemands zijde te werken. Op deze manier ervaar je elke creatie van de dag als een extra look&learn training. Er worden 1 op 1 trainingsmomenten ingepland om al snel te starten op modellen. Want hoe meer knipuren je maakt hoe sneller je groeit als ervaren kapper. Creëer een netwerk aan modellen om te trainen naar de beste versie als stylist.

Klanten voelen zich prettig wanneer een bekent gezicht in de salon aanwezig is. Daarom streven we altijd naar een samenwerking voor de langere termijn. Hoe bekender je word in de salon hoe meer doorgroeimogelijkheden er zijn binnen de salon of eventueel in de toekomst als zzp kapper.