Pick your chair

Waar Ondernemers Samenkomen

Bij THE HAMILTON LAB geloven we in de kracht van samenwerking en de vrijheid van ondernemen. Als stoelhuurder binnen onze salon ben je niet zomaar een kapper, maar een zelfstandige ondernemer met je eigen unieke specialisaties. We bieden een levendige en inspirerende omgeving waar je jouw creativiteit en vakmanschap kan uitvoeren.

Een Eigen Bedrijf, Een Unieke Identiteit

Wanneer je ervoor kiest om een stoelhuurder te worden bij THE HAMILTON LAB, krijg je de kans om jouw eigen bedrijf op te bouwen binnen onze salonmuren. Je hebt de vrijheid om je eigen merk te ontwikkelen, je eigen behandelingen en je eigen klantenkring op te bouwen. We geloven in individualiteit en ondersteunen jou bij elke stap die je neemt om je eigen stempel op de kapperswereld te drukken.

Synergie in Specialisaties

Binnen onze salon ontstaat er een dynamische mix van verschillende specialisaties. Elke kapper brengt zijn of haar eigen expertise en passie mee naar THE HAMILTON LAB. 

Samen Groeien, Samen Inspireren

Wij geloven dat we sterker worden door samen te groeien en elkaar te inspireren. Onze stoelhuurders hebben de gelegenheid om kennis te delen, ervaringen uit te wisselen en nieuwe ideeën op te doen. De open sfeer binnen THE HAMILTON LAB bevordert samenwerking in plaats van concurrentie.

Jouw Ruimte, Jouw Tijd

Als stoelhuurder krijg je niet alleen de ruimte om je vak uit te oefenen, maar ook de flexibiliteit om je eigen werktijden te bepalen. Kortom, als stoelhuurder bij THE HAMILTON LAB ben je niet alleen onderdeel van een salon, maar van een gemeenschap van gedreven ondernemers. Jouw succes is ons succes, en we staan klaar om je te ondersteunen bij elke stap van je ondernemersreis. THE HAMILTON LAB – waar ondernemers samenkomen

Contact

THE HAMILTON LAB
Goirkestraat 53A, Tilburg

INFO@THEHAMILTONLAB.NL

STOELHUUR:

STOELHUUR PART/FULL TIME

VEEL VRIJHEID
WEINIG RISICO

SKILLS:

ZELFSTANDIG WERKEN
OP DE HOOGTE VAN DE NIEUWSTE TECHNIEKEN
REPRESENTATIEF
GROOT VERANTWOORDELIJKHEIDS GEVOEL
GOEDE BEHEERSING VAN DE NEDERLANDSE EN ENGELSE TAAL

Bij het huren van een stoel bied je jouw klanten een mooie plek om behandeld te worden en om je eigen klanten bestand verder te laten groeien.

Heb je al een aantal jaar werkervaring en ben je klaar voor de volgende stap. Een eigen salon openen komt veel bij kijken en maakt de volgende stap vaak heel spannend. Misschien zijn wij dan wel een match. In de salon komen we over als een team maar als je bij ons werkt ben je niet in loondienst. Je huurt als waren een werkplek en vormt samen met de gelijkgestemde haarstylisten een coöperatie. 

Ben je allround-kapper, barbier of juist gespecialiseerd (denk hierbij aan: Vlechten, extensions, etc.)
Gepassioneerd voor haar, voldoe je aan de criteria en ben je opzoek naar een stoel om te huren stuur je CV en MOTIVATIE.